Copy of tech virtual camps-5_edited.jpg

Oferă-i ocazia copilului tău sa iși construiască de acum o cariera in IT!
La cursurile de robotică si programare, copiii iși pun in valoare potențialul si pasiunile prin activitati creative adaptate varstei si intereselor lor.
 

 

Workshop-ul se organizează atât online live cu profesor cat si in centrul nostru din Iași, Șoseaua Bucium 55k, Complex Boheme Residence. Durata workshop-ului este de 50 de minute. 


Dupa completarea formularului veti fi contactat(ă) de catre coordonatorul programului pentru a stabili datele de organizare ale workshop-ului.


 

Workshop-uri vor fi personalizate in functie de vârsta si nivelul si cunostintele anterioare ale copilului

  • Programare Web Design ( Html/ Css) 11-16 ani 

 

In cadrul acestui workshop vom realiza o aplicație care ii va familiariza pe cursanti cu noțiunile de bază html. Vor învăța să adauge text și imagini și să realizeze scurte animatii și diverse efecte pentru acestea.

La finalul acestei aplicații vor cunoaște modalitatea de lucru necesară realizării unei pagini web.

  • Introducere in programarea Python, grafica si animatii cu Python( 11-16 ani)

 

Acest workshop se adresează tuturor celor curioși în a învăța să realizeze animații utilizând notiuni de baza de programare Python. De la simple desene folosind creioane turtle, până la animații complexe, cursantii vor înțelege cum se pot crea desene grafice si animatii simple cu ajutorul acestui limbaj de programare.

  • MicroPython: introducere in programarea Python, grafica si animatii cu Python( 9-10 ani)

Acest workshop este recomandat copiilor care sunt deja familiarizati cu programarea vizuala( Scratch) si isi doresc sa treaca la urmatorul nivel si sa invete programarea cod cu limbajul de programare Python.

  • Smart Robotics( 9-11 ani)

In cadrul acestui workshop, cursantii vor invata sa realizeze 3 aplicații utilizând blocuri de cod și simulatorul online. Vor învăța in acest workshop principalele blocuri ce vor fi utilizate în aplicații si crearea de jocuri simple.