Prin inscrierea la programele Tech Kids Academy( workshop-uri demonstrative, evenimente sau programe saptamanale de grup sau private) va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Tech Kids Academy. 

Politica de utilizare a datelor personale o puteti accesa AICI.

 

Conditii generale de inscriere la programele Tech Kids Academy 

Programe online si la clasa( programe de grup)

Programele Tech Kids Academy sunt organizate in semeste de cate 16, respectiv 32 saptamani. 

 • Platile se fac lunar pentru perioada de studiu aleasa

 • Pentru rezervarea locului in programul/grupa dorita se achita la momentul inscrierii taxa lunara 

 • Taxa lunara se achita indiferent de numarul de lectii la care a participa cursantul 

 

 • Abonamentul se reinnoieste automat( de exemplu daca ati achitat prima data la data de 22, in fiecare luna pe data de 22 se va reactiva automat; pentru inscrierile din 30, 31 ale lunii, urmatorea reactivare se va face la data de 28)

 • Nu se fac rambursari ale sumelor pentru lectiile neefectuate dintr-o luna

 • Lectiile neefectuate dintr-o luna nu se reporteaza pentru urmatoarea luna 

 • Lectiile( cursurile de programare si programul Smart Robotics) la care se absenteaza( indiferent de motiv) pot fi recuperate exclusiv in format electronic pe platforma de e-learning a scolii noastre, cursantii primesc suport pentru proiectele la care lucreaza de la profesor direct pe platforma scolii intr-o zi comunicata la inceputul semestrului

 • Pentru Programul de Robotica Lego de la clasa este acceptata o singura absenta pe parcursul lunii, care poate fi recuperata la o alta grupa in timpul acelei luni si cu conditia anuntarii absentei cu minim 24 h inainte de desfasurarea lectiei la care se absenteaza. Participarea la lectia de recuperare se va face va completand un formular furnizat la inceputul semestrului

 • Neachitarea abonamentului duce la retragerea copilului din grupa/program( in maxim 5 zile de la data limita de plata)

 • Grupa poate fi schimbata la finalul unui semestru sau in situatii exceptionale, la finalul unei ciclu de plata 

 • Se pot face schimbari ale programului si grupei cu maxim 72 de ore inainte de incepere

 • Fiecare cursant in cadrul scolii noastre va parcurge o secventa progresiva de invatare si trecerea in urmatorul modul se face in urma recomandarii si evaluarii oferite de catre profesorul de la grupa

 • Curricula de baza a scolii include programe structurate in 4 module progresive de cate 8 lectii fiecare, pe nivele de studiu, varsta si experienta si interesele copilului 

 

 

Programe Tech Camp( Tabara de Urbana de Tehnologie) sau Tech Virtual Camp( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achitarea in avans a programului in maxim 3 zile de la inscriere, in caz contrar, inscrierea este anulata. Taxa de inscriere in program este de 200 lei, nereturnabila in cazul anularii. 

Programele se achita integral online pe site-ul www.clubdetehnologie.ro cu maxim 7 zile inainte de eveniment.

Se pot face modificari ale perioadei sau programului dorit cu maxim 3 zile inainte de eveniment. 

Anularea rezervarii cu minim 10 zile calendaristice inainte de desfasurarea cursului va da dreptul la returnarea integrala a sumelor achitate mai putin a taxei de inscriere. 

Pentru anularile cu mai putin de 10 zile inainte de inceperea cursului, nu se acorda returnari ale sumelor platite.

 

Programe de 1 la 1 sau grupuri private( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achizitia unui pachet de lectii lunare( 4 sau 8 lectii). 

Lectiile la care se absenteaza pot fi reprogramate in cadrul acelei luni daca sunt anuntate cu minim 24 de ore inainte de lectia la care se absenteaza completand formularul transmis la inceputul semestrului, in caz contrar, lectia se recupereaza in format electronic pe platforma de invatare a scolii. Optional, cursantul poate participa la programul de suport oferit de profesor pentru a-si completa proiectele.

 • Platile se fac lunar conform pachetului ales( 4 sau 8 lectii/luna)

 

 • Abonamentul se reinnoieste automat( de exemplu daca ati achitat prima data la data de 22, in fiecare luna pe data de 22 se va reactiva automat; pentru inscrierile din 30, 31 ale lunii, urmatorea reactivare se va face la data de 28)

 • Lectiile neefectuate dintr-o luna nu se reporteaza pentru urmatoarea luna si nu se returneaza plata facuta

 • Puteti solicita intreruperea abonamentului inainte de urmatorul ciclu de plata la urmatorul ciclu de plata trimitand un email la info@clubdetehnologie.ro 

 • Neachitarea abonamentului duce la retragerea copilului din program( in maxim 5 zile de la data limita de plata)

 • Orarul lectiilor se stabileste lunar, rezervarile se fac in maxim 2 zile de la plata folosind aplicatia scolii

 • Materia este adaptata la ritmul cursantului

 • Fiecare cursant in cadrul scolii noastre va parcurge o secventa progresiva de invatare si trecerea in urmatorul modul se face in urma recomandarii si evaluarii oferite de catre profesorul de la grupa

 • Curricula de baza a scolii include programe structurate in 4 module progresive de cate 8 lectii fiecare, pe nivele de studiu, varsta si experienta si interesele copilului 

*Grupurile private pot fi create din copii prieteni care isi doresc sa studieze impreuna, numarul optim 2 -4 copii. Se pot forma grupuri private si la recomandarea profesorului de la grupa( copii care au acelasi ritm de studiu si doresc sa studieze intr-un mod accelerat).

Conditii generale 

Numarul minim de cursanti pentru formarea si sustinerea grupei este de 8 copii( pentru programele de la clasa) si minim 3 copii pentru programele de grup online.

Ne rezervam dreptul de a reprograma, anula sau modifica grupele care au un numar mai mic de 8, respectiv 3 cursanti. In situatia neorganizarii grupei, parintii vor fi anuntati cu minim 2 zile inainte de inceperea evenimentului in mod telefonic si/sau adresa de email din formularul de inscriere. 

In acest caz se vor returna sumele achitate, daca nu se doreste inscrierea la o alta grupa/curs.

Toate materialele digitale din cadrul cursului si platforma de e-learning puse la dispozitie cursantilor sunt supuse legii copy-writing-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate sau trimise catre terte parti. Este interzisa imprumutarea datelor de acces pe platforma de comunicare si e-learning a scolii catre alte persoane. Cursantii vor avea acces pe toata durata semestrului, cu un abonament activ. 

Pentru cursurile desfasurate in clasa sunt puse la dispozitie materiale( pentru kituri robotice si laptopuri cu soft-ul de programare pentru fiecare echipa de cate 2 copii la cursurile de robotica ). La cursurile de programare din clasa/online, cursanti vor participa cu propriile laptopuri.

Pentru cursurile in clasa/online de robotica sau programare fiecare cursant are optiunea de a -si achizitiona kitul robotic pentru acasa. Pentru unele module din program este necesara achizitia unor materiale precum kituri robotice, extensii.

La inscrierea in program se va specifica acest lucru. 

Atat la lectii demonstrative cat si in cadrul cursurilor, pot fi facute, ocazional, poze sau filmari din timpul orelor pentru a fi folosite in scop publicitar fara o notificare prealabila. 

Prin inscrierea in baza noastra de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa fie facute publice, fara o notificare prealabila.

Parintii care nu doresc sa faca publice imaginile cu ei sau copiii lor pot specifica acest aspect in scris la info@clubdetehnologie.ro .

 

Garantia programelor Tech Kids Academy

Ne dorim copiii fericiti la cursurile noastre. Daca dupa primele 2 lectii nu ii place, primesti banii inapoi 

La programele de tip Tech Camp( Tabara Urbana de Tehnologie) sau Tech Virtual Camp, garatia se aplica pentru prima zi de program. 

Actiunile noastre se concentreaza pe educatie si dezvoltarea de programe STEM domeniu pe care noi il consideram esential pentru transformarea societatii prin tehnologie.   

Tech Kids Academy contribuie la educatia si specializarea generatiei viitoare prin implicarea in proiecte care au potentialul de a fi un raspuns pozitiv la nevoile societatii noastre.