Prin inscrierea la programele Tech Kids Academy( workshop-uri demonstrative, evenimente sau programe saptamanale de grup sau private) va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Tech Kids Academy. 

Politica de utilizare a datelor personale o puteti accesa AICI.

 

Conditii generale de inscriere la programele Tech Kids Academy 

Programe online si in centrele din Iasi( programe de grup)

Tarife cursuri 7-10 ani: 310 lei/luna

Tarife cursuri 11-14 ani: 330 lei/luna

Tarife cursuri 15-16 ani: 350 lei/luna

Programele Tech Kids Academy se desfasoara pe tot parcursul anului scolar si sunt structurate in 4 module progresive a cate 8 lectii Semestrul 1: 20 septembrie 2021 - 31 ianuarie 2022 

Semestrul 2: 1 februarie- 5 iunie 2022

Politica de anulare/rezervare a locului la cursuri 

 • Programele de la clasa sau online pot fi achitate astfel: module de cate 8 lectii, intreg anul scolar( 32 de lectii) sau transe lunare

 • Rezervarea locului in programul/grupa dorita se face odata cu achitarea taxei 

 • Taxa lunara include accesul la 4 ateliere 

 • Taxa lunara se achita integral indiferent de numarul de lectii la care a participa cursantul, indiferent de motivul absentarii

 • Data scadenta pentru platile lunare este 10 a lunii pentru urmatoarea luna calendaristica

 

 • Taxa lunara poate fi achita atat direct pe site, cat si prin transfer bancar pana la data scadentei. 

 • In cazul platilor efectuate pe site, prima plata este manuala, iar urmatoarele plati sunt automate. Clientul isi exprima acordul de a-i fi debitat in mod automat platile lunare incepand cu plata a doua. 

 • In situatia platilor lunare, clientul poate solicita intreruperea platilor lunare inainte de lectia 3 prin trimiterea unui email la info@clubdetehnlogie.roin caz contrar, nu se fac returnari, clientul avand obligatia de a achita taxa la data scadenta

 • Nu se fac rambursari ale sumelor pentru lectiile neefectuate dintr-o luna indiferent de motiv

 • Lectiile neefectuate dintr-o luna nu se reporteaza pentru urmatoarea luna 

 • Pentru lectiile la care se absenteaza( cursuri cu prezenta fizica) se organizeaza pana la 3 lectii gratuite de recuperare pentru fiecare semestru pentru cursantii care au achitat minim 1 modul de curs. Lectiile de recuperare se vor comunica de catre coordonatorul scolii 

 • Lectiile la care se absenteaza in cazul cursurilor online( indiferent de motiv) pot fi recuperate exclusiv in format electronic puse la dispozitie de catre coordonatorul programului

 • Neachitarea abonamentului in maxim 5 zile de la data scadentei duce la retragerea copilului din grupa/program

 • Plati semestriale sau anuale- in situatia retragerii de la curs se vor recalcula lectiile ramase minus 20% penalizare 

 • Optiunea pentru studiul la clasa sau online se va face la inceputul anului scolar

 • Se pot face schimbari ale programului si grupei cu maxim 3 zile inainte de inceperea cursului

 • Fiecare cursant va parcurge o secventa progresiva de invatare si trecerea in urmatorul modul se face in urma recomandarii si evaluarii oferite de catre profesorul de la grupa

 • Curricula de baza a scolii include 32 de lectii pentru fiecare program modular pe nivele de studiu, varsta si experienta si interesele copilului 

 

 

Programe Tech Camp( Tabara de Urbana de Tehnologie) sau Tech Virtual Camp( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achitarea in avans a programului in maxim 3 zile de la inscriere, in caz contrar, inscrierea este anulata. Taxa de inscriere in program este de 200 lei, nereturnabila in cazul anularii indiferent de motiv

Programele se achita integral online pe site-ul www.clubdetehnologie.ro cu maxim 7 zile inainte de eveniment.

Se pot face modificari ale perioadei sau programului dorit cu maxim 3 zile inainte de eveniment. 

Anularea rezervarii cu minim 10 zile calendaristice inainte de desfasurarea cursului va da dreptul la returnarea integrala a sumelor achitate mai putin a taxei de inscriere. 

Pentru anularile cu mai putin de 10 zile inainte de inceperea cursului, nu se acorda returnari ale sumelor platite.

 

Programe individuale sau grupuri private( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achizitia unui pachet de lectii lunare( 4 lectii a cate 50 de minute). 

Lectiile la care se absenteaza pot fi reprogramate in cadrul acelei luni daca sunt anuntate cu minim 24 de ore inainte de lectia la care se absenteaza completand formularul transmis la inceputul semestrului, in caz contrar, lectia se recupereaza in format electronic pe platforma de invatare a scolii. 

Politica de anulare/inscriere curs 

 • Data scadenta pentru plata cursului este 10 a lunii pentru urmatoarea luna calendaristica

 

 • Taxa lunara poate fi achita atat direct pe site, cat si prin transfer bancar pana la data scadentei. 

 • In cazul platilor efectuate pe site, prima plata este manuala, iar urmatoarele plati sunt automate. Clientul isi exprima acordul de a-i fi debitat in mod automat platile lunare incepand cu plata a doua. 

 • In situatia platilor lunare, clientul poate solicita intreruperea platilor lunare inainte de lectia 3 prin trimiterea unui email la info@clubdetehnlogie.roin caz contrar, nu se fac returnari, clientul avand obligatia de a achita taxa la data scadenta

 • Lectiile neefectuate dintr-o luna nu se reporteaza pentru urmatoarea luna si nu se returneaza plata facuta

 • Neachitarea abonamentului la data scadenta duce la retragerea copilului din program( in maxim 5 zile de la data limita de plata)

 • In situatia in care nu se specifica altfel, orarul de curs ramane acelasi de o luna la alta

 • Materia de curs este adaptata la ritmul cursantului

 • Fiecare cursant in cadrul scolii noastre va parcurge o secventa progresiva de invatare si trecerea in urmatorul modul se face in urma recomandarii si evaluarii oferite de catre profesorul de la grupa

 • Curricula de baza a scolii include 32 de lectii pentru fiecare program modular pe nivele de studiu, varsta si experienta si interesele copilului 

*Grupurile private pot fi create din copii prieteni care isi doresc sa studieze impreuna, numarul optim 2 -4 copii.

Se pot forma grupuri private si la recomandarea profesorului de la grupa( copii care au acelasi ritm de studiu si doresc sa studieze intr-un mod accelerat).

Reducerile acordate pentru anul scolar 2021-2022 sunt specificate la detaliile fiecarui program. 

Conditii generale 

Numarul minim de cursanti pentru formarea si sustinerea grupei este de 8 copii( pentru programele de la clasa) si minim 4 copii pentru programele de grup online.

Ne rezervam dreptul de a reprograma, anula sau modifica grupele care au un numar mai mic de 8, respectiv 4 cursanti. In situatia neorganizarii grupei, parintii vor fi anuntati cu minim 2 zile inainte de inceperea evenimentului in mod telefonic si/sau adresa de email din formularul de inscriere. 

In acest caz se vor returna sumele achitate, daca nu se doreste inscrierea la o alta grupa/curs.

Toate materialele digitale din cadrul cursului si platforma de e-learning puse la dispozitie cursantilor sunt supuse legii copy-writing-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate sau trimise catre terte parti. Este interzisa imprumutarea datelor de acces pe platforma de comunicare si e-learning a scolii catre alte persoane. Cursantii vor avea acces la materialele de curs in format video in perioada in sunt studiaza. 

Pentru cursurile desfasurate in clasa sunt puse la dispozitie materiale( pentru kituri robotice si laptopuri cu soft-ul de programare pentru fiecare echipa de cate 2 copii la cursurile de robotica ). La cursurile de programare din clasa/online, cursanti vor participa cu propriile laptopuri.

Pentru unele module din program este necesara achizitia unor materiale precum kituri robotice, extensii( program Smart Robotics sau Robotica Arduino). La inscrierea in program se va specifica acest lucru. 

Atat la lectii demonstrative cat si in cadrul cursurilor, pot fi facute, ocazional, poze sau filmari din timpul orelor pentru a fi folosite in scop publicitar fara o notificare prealabila. 

Prin inscrierea in baza noastra de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa fie facute publice, fara o notificare prealabila.

Parintii care nu doresc sa faca publice imaginile cu ei sau copiii lor pot specifica acest aspect in scris la info@clubdetehnologie.ro .

Actiunile noastre se concentreaza pe educatie si dezvoltarea de programe STEM domeniu pe care noi il consideram esential pentru transformarea societatii prin tehnologie.   

Tech Kids Academy contribuie la educatia si specializarea generatiei viitoare prin implicarea in proiecte care au potentialul de a fi un raspuns pozitiv la nevoile societatii noastre.