top of page

Prin inscrierea la programele Tech Kids Academy( workshop-uri demonstrative, evenimente sau programe saptamanale de grup sau private) va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Tech Kids Academy. 

Politica de utilizare a datelor personale o puteti accesa AICI.

 

Conditii generale de inscriere la programele Tech Kids Academy 

Programe online si in centrele din Iasi( programe de grup)- actualizate la 24 ianuarie 2022

Programele Tech Kids Academy se desfasoara pe tot parcursul anului scolar si sunt structurate in semestre a cate 16 lectii

Semestrul 1: 20 septembrie 2021 - 31 ianuarie 2022 

Semestrul 2: 1 februarie- 15 iunie 2022

 

Programele pot fi achizitionate sub forma de abonamente de 4, 8 sau 16 lectii.

Tarif semestru( 16 lectii): 1330 lei 

Pachet de 4 lectii: 350 lei 

Pachet de 8 lectii: 665 lei

 

Politica de anulare/rezervare a locului la cursuri( grup/ private/semi-private)

 • Rezervarea locului in programul/grupa dorita se face odata cu achitarea taxei 

 • Taxa lunara se achita integral indiferent de numarul de lectii la care a participat cursantul, indiferent de motivul absentarii

 • Data scadenta pentru plata abonamentului este inainte de lectia 3( pachet 4 lectii), respectiv inainte lectia 7( pachet de 8 lectii) si lectia 15( pachet de 16 lectii)

 

 • Platile, se pot face direct pe site utilizand un card bancar sau prin transfer bancar pana la data scadentei( perioada de gratie 3 zile)

 • In situatia platilor lunare, clientul poate solicita intreruperea inainte de data scadenta prin trimiterea unui email la info@clubdetehnlogie.ro

 • Nu se fac rambursari ale sumelor pentru lectiile neefectuate dintr-o luna indiferent de motiv

 • Lectiile neefectuate dintr-o luna nu se reporteaza pentru urmatoarea luna 

 • Pentru lectiile la care se absenteaza(Lego Robotics Club ) se organizeaza pana la 2 lectii gratuite de recuperare pentru fiecare semestru pentru cursantii care au un abonament activ in perioada de organizare a lectiilor de recuperare. Lectiile de recuperare se vor comunica de catre coordonatorul scolii 

 • Lectiile la care se absenteaza in cazul cursurilor online( indiferent de motiv) pot fi recuperate exclusiv in format electronic puse la dispozitie de catre coordonatorul programului

 • Pentru cursurile in regim individual recuperarea lectiei la care se absenteaza se poate face daca absenta este anuntata cu minim 24 de ore inainte de lectia programata 

 • Neachitarea abonamentului in maxim 5 zile de la data scadentei duce la retragerea copilului din grupa/program

 • Plati semestriale sau anuale- in situatia retragerii de la curs se vor recalcula lectiile ramase minus 20% penalizare din tariful achitat initial

 • Optiunea pentru studiul la clasa sau online se va face la inceputul anului scolar

 • Se pot face schimbari ale programului si grupei cu maxim 7 zile inainte de inceperea cursului

 • Fiecare cursant va parcurge o secventa progresiva de invatare si trecerea in urmatorul modul se face in urma recomandarii si evaluarii oferite de catre profesorul de la grupa

 • Curricula de baza a scolii include programe modulare progresive de cate 32 de lectii pentru fiecare program

 

 

Programe Tech Camp( Tabara de Urbana de Tehnologie) sau Tech Virtual Camp( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achitarea in avans a programului in maxim 3 zile de la inscriere, in caz contrar, inscrierea este anulata. Taxa de inscriere in program este de 200 lei, nereturnabila in cazul anularii indiferent de motiv

Programele se achita integral online pe site-ul www.clubdetehnologie.ro cu maxim 7 zile inainte de eveniment.

Se pot face modificari ale perioadei sau programului dorit cu maxim 3 zile inainte de eveniment. 

Anularea rezervarii cu minim 10 zile calendaristice inainte de desfasurarea cursului va da dreptul la returnarea integrala a sumelor achitate mai putin a taxei de inscriere. 

Pentru anularile cu mai putin de 10 zile inainte de inceperea cursului, nu se acorda returnari ale sumelor platite.

 

Programe private sau grupuri semi- private( online)

Pentru rezervarea locului in programul dorit este necesara achizitia unui pachet de 4, 8 sau 16 lectii.  

Tarife: 

Pachet de 16 lectii: 1900 lei

Pachet 8 lectii: 950 lei

Pachet de 4 lectii: 500 lei

Lectiile la care se absenteaza pot fi reprogramate in cadrul acelei luni daca sunt anuntate cu minim 24 de ore inainte de lectia la care se absenteaza trimitand un email la info@clubdetehnologie.ro, in caz contrar, lectia se recupereaza accesand platforma de invatare a scolii. 

*Grupurile private pot fi create din copii prieteni care isi doresc sa studieze impreuna, numarul optim 2 -4 copii.

Se pot forma grupuri private si la recomandarea profesorului de la grupa( copii care au acelasi ritm de studiu si doresc sa studieze intr-un mod accelerat).

 

 

Politica de reduceri

Grupuri de minim 4 copii: 5%

Frati: 5%( pentru cel de-al doilea copil inscris)

Reducere cursant( acordata copiilor care au frecventat 1 an sau 2 programe de vacanta sau a participat in tabara de vara  ): 5%

Reduceri acordate in campanii promotionale early bird, sarbatori, zile de nastere 

Valoare maxima reducere per cursant: 15%

Conditii generale 

Numarul minim de cursanti pentru formarea si sustinerea grupei este de minim 6 copii( pentru programele de la sediu si minim 4 copii pentru programele de grup online.

Ne rezervam dreptul de a reprograma, anula sau modifica grupele care au un numar mai mic de 6, respectiv 4 cursanti. In situatia neorganizarii grupei, parintii vor fi anuntati cu minim 2 zile inainte de inceperea evenimentului in mod telefonic si/sau adresa de email din formularul de inscriere. 

In acest caz se vor returna sumele achitate, daca nu se doreste inscrierea la o alta grupa/curs.

Toate materialele digitale din cadrul cursului si platforma de e-learning puse la dispozitie cursantilor sunt supuse legii copy-writing-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate sau trimise catre terte parti. Este interzisa imprumutarea datelor de acces pe platforma de comunicare si e-learning a scolii catre alte persoane. Cursantii vor avea acces la materialele de curs in format video in perioada in sunt studiaza. 

Pentru cursurile desfasurate in clasa sunt puse la dispozitie materiale( pentru kituri robotice si laptopuri cu soft-ul de programare pentru fiecare echipa de cate 2 copii la cursurile de robotica ). La cursurile de programare din clasa/online, cursanti vor participa cu propriile laptopuri.

Pentru unele module din program este necesara achizitia unor materiale precum kituri robotice, extensii( program Smart Robotics sau Robotica Arduino). La inscrierea in program se va specifica acest lucru. 

Atat la lectii demonstrative cat si in cadrul cursurilor, pot fi facute, ocazional, poze sau filmari din timpul orelor pentru a fi folosite in scop publicitar fara o notificare prealabila. 

Prin inscrierea in baza noastra de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa fie facute publice, fara o notificare prealabila.

Parintii care nu doresc sa faca publice imaginile cu ei sau copiii lor pot specifica acest aspect in scris la info@clubdetehnologie.ro .

Actiunile noastre se concentreaza pe educatie si dezvoltarea de programe STEM domeniu pe care noi il consideram esential pentru transformarea societatii prin tehnologie.   

Tech Kids Academy contribuie la educatia si specializarea generatiei viitoare prin implicarea in proiecte care au potentialul de a fi un raspuns pozitiv la nevoile societatii noastre. 

bottom of page