Prin inscrierea la lectia demonstrativa gratuita va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Tech Kids Academy. 

Politica de utilizare a datelor personale o puteti accesa AICI.

 

Conditii generale de inscriere la cursurile Tech Kids Academy 

Pentru rezervarea locului in grupa este necesara achitarea in avans a cursului in maxim 3 zile de la inscriere, in caz contrar, inscrierea este anulata. 

Cursul poate fi platit avans 250 lei si diferenta cu 7 zile inainte de inceperea cursului. 

Anularea rezevarii cu minim 10 zile calendaristice inainte de desfasurarea cursului va da dreptul la returnarea integrala a sumelor achitate. 

Pentru anularile cu mai putin de 10 zile inainte de inceperea cursului, nu se acorda returnari ale sumelor platite.

Sedintele la care copilul a absentat din orice motiv pot fi recuperat exclusiv prin intermediul platformei de e-learning la care au acces toti cursantii scolii. 

Numarul minim de cursanti pentru formarea si sustinerea grupei este de 8 copii.

Ne rezervam dreptul de a reprograma, anula sau modifica grupele care au un numar mai mic de 8 cursanti. In situatia neorganizarii grupei, parintii vor fi anuntati cu minim 3 zile inainte de inceperea evenimentului in mod telefonic si/sau adresa de email din formularul de inscriere. 

In acest caz se vor returna sumele achitate, daca nu se doreste inscrierea la o alta grupa/curs.

Toate materialele digitale din cadrul cursului si platforma de e-learning puse la dispozitie cursantilor sunt supuse legii copy-writing-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate sau trimise catre terte parti. Este interzisa imprumutarea datelor de acces pe platforma de comunicare si e-learning a scolii catre alte persoane.

Pentru cursurile desfasurate in clasa sunt puse la dispozitie materiale( pentru kituri robotice si laptopuri cu soft-ul de programare pentru fiecare echipa de cate 2 copii la cursurile de robotica ). La cursurile de programare din clasa/online, cursanti vor participa cu propriile laptopuri.

Pentru cursurile in clasa/online de robotica fiecare cursant isi poate achizitiona kitul robotic.

Atat la lectii demonstrative cat si in cadrul cursurilor, pot fi facute, ocazional, poze sau filmari din timpul orelor pentru a fi folosite in scop publicitar fara o notificare prealabila. 

Prin inscrierea in baza noastra de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa fie facute publice, fara o notificare prealabila.

Parintii care nu doresc sa faca publice imaginile cu ei sau copiii lor pot specifica acest aspect in scris la info@clubdetehnologie.ro .

 

Actiunile noastre se concentreaza pe educatie si dezvoltarea de programe STEM domeniu pe care noi il consideram esential pentru transformarea societatii prin tehnologie.   

Tech Kids Academy  contribuie la educatia si specializarea generatiei viitoare prin implicarea in proiecte care au potentialul de a fi un raspuns pozitiv la nevoile societatii noastre.