foto facebook.jpg

Oferiti posibilitatea copiilor din scoala/ clasa dumneavoastra sa descopere intr-un mod educativ tehnologia in cadrul unor ateliere interactive de robotica, programare si realitate augmentata si virtuala.

 

In functie de workshop-ul ales si durata lui, copiii se pot juca cu robotei Lego construiti de ei de la zero cu piese Lego, motoare si senzori pe care apoi invata sa ii programeze pentru prima data. Se vor intrece apoi in competitii distractive cu robotii construiti sau vor porni intr-o calatorie virtuala in spatiu/ lectie interactiva de anatomie/georgrafie/astronomie -experimentand realitatea augmentata si cea virtuala cu ajutorul unor echipamente speciale, totul sub indrumarea unui trainer pregatit  in domeniu. 

 

Programarea cu roboti este o cale captivanta si distractiva in predarea unor notiuni de  matematica, informatica sau tehnologie. Folosind robotii, copiii devin creativi si isi antreneaza gandirea critica pentru a rezolva probleme din lumea reala.

Cu ajutorul Realitatii Virtuale si Augmentate copiii pornesc intr-o calatorie virtuala fara a parasi sala de clasa. Pot participa la o lectie interactiva de anatomie, geografie sau pot calatori in spatiu. 

Workshopurile sunt coordonate de catre trainerii Tech Kids si includ toate materiale necesare. 

FORMULAR DE CONTACT

Mesajul dumnevoastra a fost trimis