top of page
Copy of tech virtual camps-5_edited.jpg

Înscrie-ți copilul pentru testarea gratuită

Aplic lectie

Oferă-i ocazia copilului tău să își construiască de acum o cariera în IT!
La cursurile noastre de robotică și programare, copiii iși pun in valoare potențialul și pasiunile prin activitati creative adaptate varstei si intereselor lor.
 

 

Lectiile de testare se organizeaonline live cu profesor sau la sediile din Iași. Durata unei lecții este de 45 de minute. Testarea este gratuita și se adresează copiilor cu vârsta 7-16 ani care doresc să se înscrie la cursurile de robotică și programare Tech Kids Academy. 


După completarea formularului veți primi pe email/ telefonic confirmarea de înscriere și toate informațiile necesare pentru participare. 


 

Lecțiile sunt interactive și vor fi personalizate în funcție de vârsta și nivelul de cunoștințe al copilului. 

  • Programare Web ( Html/ Css) 11-16 ani 

 

In cadrul acestei lecții vom realiza o aplicație care îi va familiariza pe copii cu noțiunile de bază html. Vor învăța să adauge text și imagini și să realizeze scurte animații și diverse efecte pentru acestea.

La finalul acestei aplicații, vor cunoaște modalitatea de lucru necesară realizării unei pagini web.

  • Programarea cu Python( 11-16 ani)

 

În cadrul acestei lecții, copiii vor învăța să realizeze animații utilizând noțiuni de baza de programare Python și grafica Turtle. De la simple desene folosind creioane turtle, până la animații complexe, copiii vor înțelege cum se pot crea desene grafice și animații simple cu ajutorul acestui limbaj de programare.

  • Smart Robotics( 10-11 ani)

În cadrul acestei lecții, copiii vor învăța să realizeze aplicații utilizând principalele blocuri de cod și simulatorul online.  

  • Primii pași în IT& programare( 8-11 ani)

În cadrul acestei lecții, copiii vor învăța noțiuni de bază in programarea cu Scratch și utilizarea lor în crearea unui joc sau animații simple. 

Completează formularul de înscriere

bottom of page