Private 1:1

Cum functioneaza programul 1-la-1?


Programul 1:1 presupune lectii online live cu profesor si poate fi accesat sub forma de abonament lunar cu 8 lectii a cate 50 de minute, reinnoibil automat pana la anulare. Lectiile nu se reporteaza pentru urmatoarea luna. Abonamentul se reinnoieste lunar automat pana la anulare. Orarul se stabileste in momentul achizitiei in formularul de inscriere.
Ce cursuri pot urma in acest program?


In functie de interesele, experienta si varsta copilului recomandam programul potrivit pentru copilul dumnevoastra. Programe valabile pentru aceasta optiune de studiu: Smart Robotics, Game Design&AR, Web&Game Design sau programare. Programele includ programare vizuala, Html/Css, Java Script, Python, Programare C++.
Cum pot alege un orar pentru cursuri?


Pentru aceasta optiune de studiu, orarul este stabilit in functie de cursant si se specifica in formularul de inscriere.
Cat timp sunt valabile lectiile din programul 1-la-1?


Abonamentul lunar include 8 lectii a cate 1 h si sunt valabile timp de 1 luna calendaristica de la momentul achizitiei. Lectiile neefectuate nu se reporteaza pentru luna urmatoare.
Cand se reinnoieste abonamentul?


Abonamentul se reinnoieste lunar automat pana la momentul anularii.
Cum pot anula abonamentul?


Abonamentul poate fi anulat manual din cont.

Generale

Care este politica de anulare a cursurilor online/in clasa?


In cazul anularii cursurilor( online sau la clasa) nu se fac returnari ale sumelor achitate.
Ce sunt Tech Hero Paths?


Tech Hero Paths- includ curricula progresiva si metodologia noastra de predare pentru copii 7-16 ani. Copiii sunt inscrisi in cadrul programelor noastre tinand cont de pasiunile, interesele si experienta si stilul de invatare. De exemplu, pentru un copil 8 ani, incepator, pasionat de crearea de jocuri, ii recomandam inceperea cu programul Game Design&AR- care include 3 module a cate 8 lectii unde studiem bazele programarii vizuale cu Scratch, mecanica de creare a jocurilor si aplicatiilor de realitate augmentata in ultimul modul. Pentru acest program dar si pentru restul programelor, avem deschise 3 optiuni flexibile de studiu: Teams( lectii saptamanale de grup), Private 1:1 si Intesive.
Cum functioneaza waitlist?


In situatia ocuparii locurilor in grupa dorita, vom deschide o lista de asteptare unde va puteti lasa datele de contact pentru a fi informat(a) despre urmatoarea perioada de inscrieri.
Care este durata unui program?


Programele Tech Kids Academy includ 32 de lectii structurate in 2 semestre a cate 16 lectii fiecare. Durata anului scolar 2021-2021 este 20 septembrie- 15 iunie.

Cursuri

Ce cursuri ofera Tech Kids Academy?


Tech Kids Academy organizeaza cursuri de robotica si programare pentru copii 7-16 ani( online si in clasa, in centrele din Iasi). In functie de interesele, pasiunile, experienta, stilul de invatare si varsta copiii pot accesa programe( certificari) in arii de interes ca: Robotica, Programare, Game&Web Design. Durata unui program este de 32 de saptamani.
Cum aleg programul potrivit pentru copilul meu?


Pentru acest aspect iti raspundem cu drag la intrebari pentru a gasi impreuna cel mai potrivit program copilul tau.
In cat timp poate fi parcurs un program?


In functie de programul si optiunea de studiu aleasa, un program poate fi absolvit in 32 de saptamani.
Oferiti reduceri pentru frati? Dar pentru grupuri de copii?

Sunt necesare alte materiale?


Pentru unele cursuri de robotica/programare sunt necesare cateva specificatii tehnice minime pentru rularea aplicatiilor folosite la curs( Junior Virtual Robotics, Programare Unity) sau kituri robotice( modulele 2 si 3 Smart Robotics). Pe pagina fiecarui program sunt specificate aceste aspecte.
Ce configuratie ar trebui sa aiba laptopul copilului?

Copilul meu nu are experienta. Ce program imi recomandati?


Programele Tech Kids Academy se adreseaza copiilor incepatori cu varsta 7-16 ani. In functie de varsta copilului va putem face recomandarea pentru programul potrivit.
Ce se intampla daca lipseste la o lectie?


In situatia absentei( indiferent de motiv), punem la dispozitie maxim 4 lectii de recuperare pe parcursul anului scolar. Lectia poate fi recuperata usor in format video de pe platforma de invatare. De asemenea, va primi suport in rezolvarea temelor sapamanale din partea profesorului.
Copilul meu este familiarizat cu Scratch. Cu ce program ar fi potrivit sa inceapa?


Daca are deja experienta in lucru cu programarea vizuala Scratch si are minim 9 ani va recomandam trecerea catre invatarea cod si anume studierea programarii Python. Programul este structurat in 2 module accesibile pentru copiii incepatori: primul modul Python Basic include invatarea notiunilor prin intermediul Microbit si in modulul 2 trecem la invatarea animatiilor si grafica Python.